JANUAR UDSALG - SPAR 15% PÅ ALT - SKYND DIG SÅ LÆNGE LAGER HAVES - BRUG RABATKODE: JAN15

Beckers Vindueskit

Varenummer: 73773 Kategori:

Beckers Vindueskit er ekstra holdbart og har rigtig god vedhæftning på glas, træ og metal. Den smidige konsistens gør produktet let at arbejde med under påføring med kittekniv.

 

Beckers Vindueskit er ekstra holdbart og har rigtig god vedhæftning på glas, træ og metal. Den smidige konsistens gør produktet let at arbejde med under påføring med kittekniv.

 

119,-

119,-

🟢 På Lager

Fri fragt ved køb over 499,-

Lynhurtig levering i Storkøbenhavn

Ring ved større ordre

Godkendt af E-mærket

Mulighed for afhentning

Beckers Vindueskit

Det kan kræve tålmodighed at kitte vinduer – med Beckers Vindueskit bliver det lidt nemmere. Vindueskit er baseret på vegetabilske olier og anvendes på glas og reparation af kitfals før om maling. Beckers Vindueskit er ekstra holdbart og har rigtig god vedhæftning på glas, træ og metal. Den smidige konsistens gør produktet let at arbejde med under påføring med kittekniv.

Kan bruges til:

 • Vinduer
 • Døre
 • Træværk

Fordele ved dette produkt:

 • Smidig masse
 • Let at arbejde med

Find alt vores tilbehør her 

Læs mere om Beckers malingen her

Tilbehør der passer godt sammen med.

Vægt 4 kg
Rum

Døre, Vinduer

Producent

Beckers

Tørretid

Klæbefri efter 2 timer, Overmalbar efter 120 timer

Værktøj

Kittekniv

Liter

0,75 L

beckers-logo

Beckers har længe haft et stærkt fokus på miljøet. Faktisk var de den første producent af maling, som fik produkter miljømærket med Svanemærket. I dag er de  endnu mere opmærksomme på, at vores kunder altid skal kunne vælge fra en bred vifte af bæredygtige produkter, som er skånsomme mod miljøet. I 2011 fastsatte de et mål om at reducere deres klimapåvirkning med 50 procent til år 2020. De nåede målet allerede i 2017. I dag er 99 procent af deres produkter vandbaserede, og vi har startet en satsning på biobaserede produkter.

Produktion i topklasse
I 2008 blev al produktion af Beckers-malinger flyttet til Nykvarn og en af Europas mest miljøvenlige fabrikker. Mængden af farligt affald i produktionen er meget lille, og intet spildevand belaster det kommunale rensningsanlæg. Al elektricitet på fabrikken er grøn, og lokalerne bliver opvarmet med fjernvarme.

Astma- og Allergiforbundet:
Beckers produkter med Astma- og Allergiforbundets mærke Svalen anbefales af det Svenske Astma- og Allergiforbund efter gennemgang med fokus på luftvejsproblemer og duftoverfølsomhed.

Svanen
Becker arbejder med Svanemærket, som vi til daglig kalder Svanen, som er et type 1-miljømærke. Det betyder, at kravene er udviklet af en uafhængig tredjepart, at kravene løbende skærpes, og at de udvikles ud fra et livscyklusperspektiv. Læs mere om svanen her

Se alle Beckers malinger her

bring
PostNord

Vi tilbyder både levering til pakkeshops eller direkte hjemmelevering. Fri fragt ved køb over 499,- DKK. Vi har desuden tracking på alle vores ordre. I modtager et tracking nr så snart pakken er pakket og klar til forsendelse

 • Bring Pakkeshop 49,- DKK

  Du kan frit vælge hvilken pakkeshop du ønsker at hente din pakke hos, i nærheden af dig. Op til 20kg - Fri fragt ved køb over 499,- DKK.

 • Bring Hjemmelevering 79,- DKK

  Du kan få din pakke leveret til din Hoveddør hjemme hos dig. Levering 1-3 hverdage. Fri fragt ved køb over 799,- DKK

 • Postnord Pakkeshop 79,- DKK

  Du kan frit vælge hvilket posthus du ønsker at hente din pakke hos, i nærheden af dig. Op til 20kg

 • Postnord Omdeling 99,- DKK

  Du kan få din pakke leveret til din Hoveddør hjemme hos dig. Levering 1-3 hverdage.

Har du brug for dine produkter hurtigt?

Afhent hos Kvalimal.dk
Tørringvej 20, 2610 Rødovre

Klar indenfor 3 timer i åbningstiden

Andre Alternativer

Tilføj til kurv

Beckers Facade vask 1L

189,-