JANUAR UDSALG - SPAR 15% PÅ ALT - SKYND DIG SÅ LÆNGE LAGER HAVES - BRUG RABATKODE: JAN15

Beckers Malervask 1L

Varenummer: 74826 Kategori:

Gør grundigt rent, før du maler. Beckers Malervask er et effektivt rengøringsmiddel, som anvendes på alle typer af overflader indendørs før maling. Malervask løsner fedt og smuds. Ved anvendelse af Malervask bliver overfladerne rene og matte, hvilket giver god vedhæftning for den efterfølgende maling.

Gør grundigt rent, før du maler. Beckers Malervask er et effektivt rengøringsmiddel, som anvendes på alle typer af overflader indendørs før maling. Malervask løsner fedt og smuds. Ved anvendelse af Malervask bliver overfladerne rene og matte, hvilket giver god vedhæftning for den efterfølgende maling.

79,-

79,-

🟢 På Lager

Fri fragt ved køb over 499,-

Lynhurtig levering i Storkøbenhavn

Ring ved større ordre

Godkendt af E-mærket

Mulighed for afhentning

Beckers Malervask 1 liter

Gør grundigt rent, før du maler. Beckers Malervask er et effektivt rengøringsmiddel, som anvendes på alle typer af overflader indendørs før maling. Malervask løsner fedt og smuds. Ved anvendelse af Malervask bliver overfladerne rene og matte, hvilket giver god vedhæftning for den efterfølgende maling. Produktet kan tilmed anvendes til grov rengøring af sodplagede og andre meget beskidte overflader. Malervask er meget brugervenligt, når produktet er færdigblandet, der kræves ingen eftervask, og du sparer både tid og vand. Efter vask med Beckers Malervask er din overflade klar til maling.

Kan bruges til:

 • Lofter

Fordele ved dette produkt:

 • Rengør effektivt overflader indendørs før malebehandling
 • Produktet er færdigblandet og ingen efterskylning kræves
 • Skånsom for miljøet

Find alt vores tilbehør her 

Læs mere om Beckers malingen her

Tilbehør der passer godt sammen med.

Vægt 1 kg
Liter

1,0 L

Producent

Beckers

Værktøj

Klud, Skuresvamp

beckers-logo

Beckers har længe haft et stærkt fokus på miljøet. Faktisk var de den første producent af maling, som fik produkter miljømærket med Svanemærket. I dag er de  endnu mere opmærksomme på, at vores kunder altid skal kunne vælge fra en bred vifte af bæredygtige produkter, som er skånsomme mod miljøet. I 2011 fastsatte de et mål om at reducere deres klimapåvirkning med 50 procent til år 2020. De nåede målet allerede i 2017. I dag er 99 procent af deres produkter vandbaserede, og vi har startet en satsning på biobaserede produkter.

Produktion i topklasse
I 2008 blev al produktion af Beckers-malinger flyttet til Nykvarn og en af Europas mest miljøvenlige fabrikker. Mængden af farligt affald i produktionen er meget lille, og intet spildevand belaster det kommunale rensningsanlæg. Al elektricitet på fabrikken er grøn, og lokalerne bliver opvarmet med fjernvarme.

Astma- og Allergiforbundet:
Beckers produkter med Astma- og Allergiforbundets mærke Svalen anbefales af det Svenske Astma- og Allergiforbund efter gennemgang med fokus på luftvejsproblemer og duftoverfølsomhed.

Svanen
Becker arbejder med Svanemærket, som vi til daglig kalder Svanen, som er et type 1-miljømærke. Det betyder, at kravene er udviklet af en uafhængig tredjepart, at kravene løbende skærpes, og at de udvikles ud fra et livscyklusperspektiv. Læs mere om svanen her

Se alle Beckers malinger her

bring
PostNord

Vi tilbyder både levering til pakkeshops eller direkte hjemmelevering. Fri fragt ved køb over 499,- DKK. Vi har desuden tracking på alle vores ordre. I modtager et tracking nr så snart pakken er pakket og klar til forsendelse

 • Bring Pakkeshop 49,- DKK

  Du kan frit vælge hvilken pakkeshop du ønsker at hente din pakke hos, i nærheden af dig. Op til 20kg - Fri fragt ved køb over 499,- DKK.

 • Bring Hjemmelevering 79,- DKK

  Du kan få din pakke leveret til din Hoveddør hjemme hos dig. Levering 1-3 hverdage. Fri fragt ved køb over 799,- DKK

 • Postnord Pakkeshop 79,- DKK

  Du kan frit vælge hvilket posthus du ønsker at hente din pakke hos, i nærheden af dig. Op til 20kg

 • Postnord Omdeling 99,- DKK

  Du kan få din pakke leveret til din Hoveddør hjemme hos dig. Levering 1-3 hverdage.

Har du brug for dine produkter hurtigt?

Afhent hos Kvalimal.dk
Tørringvej 20, 2610 Rødovre

Klar indenfor 3 timer i åbningstiden

Andre Alternativer

Tilføj til kurv

Universal klude 10 stk.

59,-
Vælg muligheder

Salmiak spiritus 25%

59,-
-3%
bona spray mop
Vælg muligheder

Bona Spray Moppe

389,-
Vælg muligheder

Beckers Malingsfjerner

199,-
Bona wood floor cleaner
Vælg muligheder

Bona Wood Floor Cleaner 4L

349,-
bona microfiber cleaning pad
Tilføj til kurv

Bona Microfiber Cleaning Pad

129,-