Prismatch på alle vores varer

Fri fragt, ved køb over 499,- DKK

Afhentning hos os i Rødovre

Lynhurtig Levering 0-3 Dage

🟢 På Lager

fra: 399,-
TILBUD

Afhent indenfor 3 timer !

kun i åbningstiden. Ingen butik kun afhentning.
Alle ordre skal være gennemført inden afhentning

Tørringvej 20, 2610 Rødovre

Vægmaling

Få hjælp til at finde den helt rigtige vægmaling

Trænger væggene, lofter eller træværket til en ordentlig omgang?
Vi kender det alle sammen, at man bliver så trist af at kigge på ens trætte vægge. Men man kan ikke overskue at hyre en håndværker ind, eller føler at pengene er der. Da det kan være en større udskrivning.

Derfor er du nu havnet det helt rigtige sted!
Vi sælger maling til private, i super kvalitet som selv malermesteren bruger. Og samtidig til super skarpe priser, frem for de forskellige byggemarkeders priser..
Vi sælger alt hvad der behøves til et maler projekt uanset størrelse.
Vi vil her på siden give dig et indblik i, hvor nemt der er at kaste sig ud i det.

Hvilken maling skal jeg bruge på mine vægge?

Hos Kvalimal.dk har vi et stort udvalg af vægmaling, fra mange forskellige producenter. Vi udvælger de bedste produkter (vi selv ville bruge). Og sælger kun de produkter vi selv kan stå indenfor. Derfor kan du altid regne med at malingen du køber hos Kvalimal.dk er af bedste kvalitet og til de bedste priser på markedet.

Man skal som udgangs punkt huske på at pris og kvalitet som reelt altid hænger sammen!
Dog kører vi løbende en masse gode tilbud, hvor du derved kan gøre dig en super god handel.

Du skal som det første vælge hvilket rum du skal male, da du så kun ser de malinger der kan bruges i dette rum. Det ville f.eks. ikke give mening at sælge dig en vådrumsmaling til soveværelset!
Vi ved at for folk som ikke ved noget om maling, kan de være en skræmmende oplevelse og umuligt at finde hoved og hale i. Vi sidder selvfølgelig klar ved telefonerne og ved mail hvis det slet ikke giver nogen mening. Vi prøver så vidt muligt at dække alle de kendte spørgsmål her i teksten. Du kan i øvrigt vælge både hvilket rum du skal male, hvilken glans du ønsker og hvilken producent i venstre menu side.

Hvilke farver skal jeg bruge?

At sammensætte farver, er altid en stor udfordring og sætter de fleste parforhold på prøve. Men i sidste ende når man har fundet sine “rigtige” farver giver det simpelthen en mere behagelig og hyggelig stemning frem for det hvide almindelige kedelige udtryk. Når det så er sagt, kan man sagtens skabe hyggelige hjem med hvide vægge! Man kan sagtens putte farver i sine møbler eller pynte genstande i stedetfor.

Vi har lavet en farvevælger på alle vores produkter, der kan tones i farver. Hvor du nemt og bekvemt kan sidde og bladre farver igennem, og så se hvordan den kunne se ud på nogle forskellige væg eksempler. Hvis du derimod har fundet en rigtig fin farve et andet sted. Kan du selvfølgelig vælge at skrive farvekoden ind i feltet på produktet, også toner vi den ønskede farve for jer.

Derudover kan vi kraftigt anbefale at bruge de sociale medier som inspirations kilder. Man kan altid finde nogle eksempler som ser gode ud og på den måde lægge en plan for hvordan ens eget hjem skal designes.

Kan malingen blive for gammel?

JA! Selvfølgelig som alt andet kan maling også blive dårligt. Når en spand maling er blevet åbnet, lidt er brugt og derefter stilles væk, vil vi umiddelbart mene at en maling skal kunne holde sig i minimum et år. Du kan evt. tjekke om der er skrevet holdbarheds datoer fra producenten. Det er samtidigt vigtigt at malingen bliver opbevaret under de rigtige forhold. Maling må under ingen omstændigheder stå under frostgrader eller i direkte sollys! Helst et sted i garagen eller kælderen hvor der som minimum er 10°C og ikke overstiger 25°C. Husk altid at lukke spanden godt til og sørg altid for at røre/ryste spanden rigtig grundigt inden brug igen.

Hvilken glans skal jeg bruge?

Glans er faktisk en meget simpel ting. Glans er en betegnelse for hvor meget dine vægge skinner.
Så simpelt er det ikke helt, lad mig uddybe..
Glansen på væggene har en hvis betydning og er bestemt ikke ligegyldigt. Valget af glans for betydning for om

 1. Hvor overvaskbar væggen er.
 2. Hvor slidstærk væggen er.
 3. Det farve indtryk man får når man kigger på væggen.

Jo lavere glans man vælger jo mere ensfarvet udtryk vil du opleve. Uanset om det er en bestemt farve eller er hvid. Til gengæld er den matte vægmaling ikke super modstands dygtig, i form af vaskbarhed og slidstyrke. De fleste oplever matte vægge som mere eksklusive.

Jo højere glans man vælger, jo mere vil væggen reflektere i sollyset, og man vil opleve at en farve godt kan se anderledes ud når man ser væggen med forskellige lys indfald. Til gengæld vil du få en stærkere, mere slidstærk maling samt muligheden for at overvaske væggene efter f.eks. børnefingre, skidt og snavs eller madrester i køkkenet.

Anbefalet glans til hvilke rum

 • Stue
  I stuen vil vi helst anbefale at bruge minimum glans 7 og helst glans 10. Stuen er tit det rum man opholder sig mest i, og desuden i de fleste hjem er børnenes “legerum”
 • Værelser
  I soveværelser, børneværelser, kontor, entre osv. er det oftest en smags sag hvad man ønsker. Vi vil mene at en glans imellem 5-10 vil være rigtige valg. Og efter vores anbefaling for du lidt af begge dele i en glans 7 vægmaling
 • Køkken
  I køkkenet ønsker man som reelt et væsentlig højere glans, da der oftest svines meget omkring komfur, skæreplads med flere. vi anbefaler en vægmaling i glans 10-25.
 • Badeværelse
  På badeværelset er det vigtigt at få en rigtigt høj glans, da der forekommer rigtig meget damp ved bade. Vi anbefaler at du bruger en decideret vådrumsmaling, dog som minimum en glans 25
Kurv
Luk
Søg efter produkter du leder efter
Produkter
0 Produkter Kurv
Min konto

Hvad skal du bruge?

SPAR 10% PÅ FØRSTE ORDRE

Du kan her tilmelde dig vores spændende nyhedbrev. Med super gode tilbud, konkurrencer og meget mere. Du modtager din rabatkupon med det samme ved oprettelse

Fragtpriser & levering

Her kan læse lidt om vores leverings muligheder. 

Pakkeshop

fra 49,- DKK
Fri fragt ved køb over 499,-Bemærk op til 25 Kg !

Hjemmelevering

fra 79,- DKK
fri fragt ved køb over 799,-
Bemærk op til 35 Kg !

Fragtmand

fra 349,- DKK
fri fragt ved køb over 1999,-
Bemærk fra 35kg

Afhentning I Rødovre

Tørringvej 20, 2610 Rødovre

Du kan nemt afhente dine varer hos os. Hvis du bestiller dine varer inden kl 14 på hverdage. Så bliver kan du afhente din ordre samme dag

Har du svært ved at finde ud af, hvilket produkt du skal vælge ??

Lad os hjælpe dig. Vi stiller dig nogle få spørgsmål, og ud fra dem kan vi guide dig frem til det rigtige produkt for dig. Lige som når du står nede i butikken. 

Ved problemer eller yderligere spørgsmål giv os et kald

Hvad skal du male indendørs?

Hvad skal du male udendørs?

Hvad skal du bruge til gulvet?

Hvad skal du bruge?

Hvilket rum ønsker du at male?

Hvilken glans ønsker du?

Hvilket gulv skal du male ?

Hvilken glans ønsker du på dit træværk?

Hvad vil du male din facade med?

Hvilken type træbeskyttelse vil du male med?

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

B&J Velvet 777 – Sokkel maling

Høj kvalitet som sikrer et stærk holdbarhed og flot resultat, på sokkelen eller facaden
Overfladeresistent. Hvilket gør den velegnet til områder med særlig påvirkninger og hyppig rengøring.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Perfekt Plus Vinduesmaling

Perfekt Vindue & Træværksmaling Plus har en lang farve- og glansholdbarhed, den tørrer hurtigt og giver maksimal beskyttelse af træværket. Malingen løber ikke, og er derfor meget let at male med. Perfekt Vindue & Træværksmaling Plus giver et flot halvblankt

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Hvilken type gulvlak skal du bruge?

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Beckers Scotte 7

Beckers Scotte 7 er en mat væg- og loftmaling som anvendes til ny- og ommaling, hvor en vaskbar overflade ønskes. Egnet til maling af flader af sandspartel, puds, beton, træfiber-, spån- og gipsplader samt væv.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve inde på produktet

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Beckers Scotte GT 10

Visse overflader har behov for at være mere robuste end andre. Beckers Scotte GT 10 er derfor det naturlige valg, når der stilles høje krav til vaskbarhed og slidstyrke. Beckers GT10 er en halvmat akrylmaling med meget højt teknisk niveau.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve inde på produktet

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

B&J Vådrums Maling - Glans 25

Vådrumsmaling 739 er en lugtsvag vægmaling, der fremstår med en blank, super god og super overvaskbar overflade. Produktet er velegnet til Badeværelser eller steder der oftest bliver rengjort. Malingen har en rigtig god dækkeevne, og står uden synlige rullespor pga. den rigtig gode flydeevne.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve inde på produktet

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

B&J 5 - Vægmaling - Glans 5

Lugtsvag og robust plastvægmaling med god dækkeevne. Velegnet til de fleste maleropgaver i almindelige boliger, kontorer og kældere. Produktet fremstår med en flot finish og kan benyttes på: Glasvæv og filt, samt puds, beton og velafbundet spartelmasse.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve inde på produktet

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

B&J 1 - Loftmaling - Glans 1

Loft maling, B&J 1 er en lugtsvag loftmaling, der fremstår med en helmat og refleksfri overflade.
Produktet er velegnet til lofter med lysindfald, B&J 1 har en god dækkeevne, står uden synlige rullespor.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve inde på produktet

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Beckers Scotte R2, Loftmaling - Glans 2

Lugtsvag og robust plastvægmaling med god dækkeevne. Velegnet til de fleste maleropgaver i almindelige boliger, kontorer og kældere. Produktet fremstår med en flot finish og kan benyttes på: Glasvæv og filt, samt puds, beton og velafbundet spartelmasse.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Beckers Gulvmaling Træ Glans 35

Gulvmaling Træ er en vandfortyndbar gulvmaling af høj kvalitet beregnet til dækmaling af trægulve indendørs. Gulvmaling Træ indeholder ingen stærke opløsningsmidler og er derfor skånsom mod dig og miljøet.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Beckers Gulvmaling Plus, Glans 60

Beckers Gulvmaling Plus er en blank gulvmaling af højeste kvalitet, som anvendes på betongulve indendørs. Malingen er fri for stærke opløsningsmidler og derfor skånsom mod dig som maler og miljøet. Gulvmaling Plus er let at påføre og giver et holdbart dækkende resultat.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

B&J PU-Gulvmaling Glans 50

Slidstærk vandbaseret polyuretan og akryl gulvmaling. Kan tones i alle farver. Både maling af trægulve og beton gulve samt trappetrin

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

PU-Emalie 10, Træværks maling Glans 10

Ultramat akryl-emaille med god sammenflydning, der fremstår med en hård, glat og ren gørlig overflade. Anvendes indendørs til træ og jern på f.eks. karme, paneler, døre og lign.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Caparol PU Satin, Træværks maling Glans 25

Halv blank lak i topkvalitet. Hvilket betyder at den er rigtig stærk, og bliver rigtig hård i overfladen. Malingen kan benyttes på alle træ og metal overflader. Godkendt til brug på legetøj til børn

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Caparol PU Gloss, Træværks maling Glans 75

Blank lak i topkvalitet. Hvilket betyder at den er rigtig stærk, og bliver rigtig hård i overfladen. Malingen kan benyttes på alle træ og metal overflader.
Godkendt til brug på legetøj til børn

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

B&J Facade – Acrylplast

Helmat acrylmaling af høj kvalitet som sikrer et stærkt og holdbart resultat. Til facader af beton, puds samt til tidligere malede overflader. Facademaling 461 fremstår med en let struktureret overflade.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Beckers Mineral Silikatmaling 10L

Beckers silikatmaling er en dækkende maling til tidligere silikatmalede eller umalede overflader. Bruges på kalkcementpuds, cementpuds, beton, letbeton, fibercement, fiberforstærket eternit samt på gamle mineral- og silikatmalede overflader.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Beckers Perfekt Täcklasyr Træbeskyttelse

Perfekt Täcklasyr er en dækkende træbeskyttelse beregnet til ny- og ommaling af træfacader og træværk udendørs. Täcklasyren giver en overflade, som beskytter mod ydre påvirkninger, samtidig med at den fremhæver træets smukke struktur. Perfekt Täcklasyr har mange gode egenskaber, blandt andet er den let at påføre, har god indtrængning og vedhæftning og beskytter mod vandoptagelighed, falming og kridtning.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Beckers Front, Halvdækkende Træbeskyttelse

Front Trælasyr er en holdbar maling, som fremhæver træets naturlige udseende og struktur. Den har en god farvebestandighed og modvirker revnedannelse og nedbrydning af træet. Front Trælasyr kan anvendes til både umalede og tidligere transparente malede træfacader.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Denne maling passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne maling ville passe super godt til din maler opgave

Beckers Perfekt, Træbeskyttelse Olie

Giv huset en oprustning med hjælp af maling. Beckers Perfekt Oliemaling er en klassisk alkydmaling forstærket med akryl. Vandfortyndbar. Tilpasset maling af træfacader, stakit, vindskeder og lignende. Malingen er let at påføre, løber ikke og giver en flot halvblank overflade. Anvend Perfekt Oliemaling sammen med Primex Grundolie og primex Trægrund for et flot og holdbart resultat.

Så mangler du blot at vælge din ønskede farve på produkt siden

Hvilken type lak skal du bruge?

Denne lak passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne gulv lak ville passe super godt til din gulv opgave

Xpertpro Hvidlak Glans 25

XpertPro Hvid lak er en hvid lasur lak til behandling af trægulve. Lakken anvendes i bolig og andre miljøer med lettere slitage. Kan anvendes som total behandling eller som grundlak for andre toplakker.

Denne lak passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne gulv lak ville passe super godt til din gulv opgave

Xpertpro Neo 16, Gulv Lak

1‐komponent vandbaseret gulvlak fremstillet på basis af polyuretan/akrylat dispersion. Anvendes til lakering af planke og parketgulve i boligmiljø med normal slitage. Lakken har god fylde og slidstyrke og er modstandsdygtig overfor hælemærker og normalt forekommende husholdningskemikalier.

Denne lak passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne gulv lak ville passe super godt til din gulv opgave

Bona Mega One

1‐komponent vandbaseret gulvlak fremstillet på basis af polyuretan/akrylat dispersion. Anvendes til lakering af planke og parketgulve i boligmiljø med normal slitage. Lakken har god fylde og slidstyrke og er modstandsdygtig overfor hælemærker og normalt forekommende husholdningskemikalier.

Denne lak passer rigtig fint til din opgave.

Ud fra dine svar har vi fundet ud af at denne gulv lak ville passe super godt til din gulv opgave

Bona Traffic HD 2-Komponent

2 komponent vandbaseret top lak til behandling af trægulve i offentligt miljø med ekstrem høj trafikintensitet. En af de stærkeste lakker der findes !